Advertentie in de Amersfoort Living week 25
mei.16
Advertentie in de Amersfoort Living week 25

Advertentie Amersfoort Living.

 

Haard & Vloer heeft week 25 een advertentie in de Amersfoort Living. Het kwartaalmagazine wordt (geselecteerd) huis-aan-huis verspreid in Amersfoort (inclusief Hoogland, Nieuwland en Vathorst). Vervolgens zal de Amersfoort Living aan de Leestafels worden toegevoegd in Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Barneveld, Soest, Nijkerk, Hoogland etc.

 

Wilt u de vorige editie bekijken, klik dan op de volgende tekst: Amersfoort Linging maart 2013 editie.

 

De geselecteerde adressen in Amersfoort zijn:

  • · Hoogopgeleiden tussen 35 en 60 jaar. Welstandige, sportieve alleenstaanden en DINKies, wonend in het centrum van grote steden. Interesse in kunst en cultuur, koken en woninginrichting. Hun vrije tijd besteden ze divers; cafés, concerten en musea worden regelmatig bezocht. Ook lezen ze graag literaire romans.
  • · Zeer welgestelde gezinnen met oudere of uitwonende kinderen. Wonen in een koophuis, vaak een vrijstaand huis of twee-onder-1-kap. Kostwinner is tussen 45 en 69 jaar. In hun vrije tijd doen ze aan tennis en golf en gaan ze op wintersport. Verder houden ze zich bezig met beleggen en zijn ze geïnteresseerd in cultuur, kunst en wijnen.
  • · Fulltime werkende tweeverdieners, vaak met jonge kinderen. Ze hebben een hoog inkomen en wonen veelal in een koopwoning in een dorp(je) dichtbij de stad. Ze zijn geïnteresseerd in woninginrichting, koken en beleggen. Ze zijn zeer actief op internet en bezitten de modernste elektronica.
Deel dit: