Have Black Stealth hanghaard gesloten gaskachel

€ 2.795,-

Have Black Stealth hanghaard is een gesloten gashaard met een maximaal vermogen van 3,7kW en een rendament van 70%. Het maakt voor Haard & Vloer niet uit of u in Ermelo, Nijkerk, Rotterdam, Soest of Zwolle woont. Wij komen graag de Gashaard bij u plaatsen in heel Nederland. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken, om de HAVE Gashaard in te laten meten bij u thuis.

 

Zie ook de andere gashaarden van HAVE verwarming.

 

Deze HAVE gashaard is een vrijhangende zwarte gaskachel met aan 3 zijden glas. De haard heeft hierdoor van alle kanten een perfect zicht op het vlammenspel.

 

Handleiding Wanders Diamant.

Enkele opties:

* sierpijp € 299,- meerprijs

* propaan € 75,- meerprijs

 

HAVE Black Stealth gashaard HAVE Black Stealth gashaard

Dit is de nieuwe versie uit de stealth reeks. De grootste verschillen met de standaard Stealth is de zwarte kleur en de glazen achterwand. De glazen achterwand weerspiegelt het vlammenspel en geeft extra diepte. Alles bij elkaar heeft Havé er voor gezorgd dat deze gashaard een echte openhaard zeer dicht benadert.

 

De HAVE Stealth gashaard is al zeven jaar een succes. En dat is niet verwonderlijk. De Stealth is nog altijd eigentijds en spreekt veel mensen aan. Daarom is het model qua vormgeving niet aangepast.

 

Door de vorm van de haard en de drie ruiten is er maximaal zicht op het vuur. In de Stealth hangt altijd een mysterieuze gloed; u ziet niet alleen de vlammen, maar ook het spiegelbeeld in de achterste ruiten. Zo is een bijzonder effect gecreëerd met gloeidraden op de bodem. Tussen de houtblokken, die nu realistischer zijn dan ooit, lijkt het as op te gloeien. Ook dat is nieuw.

 

Het geheel is nog mooier af te maken door gebruik te maken van de beschikbare sierpijp is in dezelfde stealthvorm. Deze is over de de ronde pijp aan te brengen. De haard wordt zo nog meer een geheel.

Have Black Stealth hanghaard gesloten gaskachel

Technische informatie

Model vrijhangend
Systeem Gesloten gas
Merk HAVE
Stijl Modern
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Vermogen 3,7KW
Afstandsbediening Afstandsbediening met electronische ontsteking (RCE)
Achterwand Zwart glas
Bovenaansluiting Ja
Buitenmaten (h x b x d) 55,7(h) x 81,2(b) x 39,5(d) cm.
Diameter rookgasafvoer 100/150 mm.