KombiFire Block Original op Gas en Hout voor openhaard

€ 2.650,-

Dit is de KombiFire Block Original, om van elke openhaard een gashaard en houthaard te maken. Het maakt voor Haard & Vloer niet uit of u in Almere, Nunspeet, Putten, Utrecht of Veenendaal woont. Wij komen graag de Kombihaard bij u plaatsen in heel Nederland. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken, om de KombiFire gas- houthaard in te laten meten bij u thuis.

 

Kiezen tussen een gashaard of een houthaard, dit hoeft niet meer met de KomiFire haarden.
Kombifire: de enige sfeerhaard die op gas én hout kan branden.

Zie ook de andere inbouw KombiFirehaarden.
De KombiFire Block is speciaal ontwikkeld voor installatie in bestaande of nieuwe openhaarden en schouwen. De Kombifire Block kan eenvoudig in een haard geplaatst worden. Er zijn twee verschillende uitvoeringen leverbaar. De Original Block en de Panorama XL Block. Beide modellen kunnen geplaatst worden als front, hoek of driezijdige haard. Als korf kunt u kiezen voor een mini, moderne of klassieke uitvoering. Alle uitvoering worden standaard geleverd met een afstandsbediening.
Het gasblok / houtblok heeft wel een grotere inbouwhoogte, dan de meeste verzonkenbakken of vuurkorfaslades van een gasblok of houtblok. De kombiFire Block heeft minimaal 34,8cm inbouwhoogte nodig en een bedieningsluikje van 20*20*20cm

Lijntekening van de KombiFire Block

 

KombiFire Block Original op Gas en Hout voor openhaard

Technische informatie

Model Inbouw
Systeem Open
Merk KombiFire
Stijl Tijdloos
Vuurzicht 3-, 2-zijdig of front
Brandstof Aardgas en Hout
Branderdecoratie Houtset (op gas)
Vermogen 2 Kw op gas en 4 Kw op hout
Afstandsbediening Ja (voor gas)
Buitenmaten (h x b x d) 34,8(h) x 66,6(b) x 41,3(d) cm.
Diameter rookgasafvoer 200 mm
Andere producten