Eiken Visgraat Parket vloer 2x gerookt 9x45cm geolied en verouderd
€ 134,15 p/m² incl. legkosten

Eiken Visgraat Parket vloer, Eiken rustieke visgraat vloer dubbel gerookt, verouderd, in het zicht genageld en in de Monocoat 2 componenten PURE olie gezet. Deze houten vloer kan met of zonder band (langs de muur) afgewerkt worden. Uiteraard kan een bies en/of staande friezen ook  om de vloer geheel aan u wensen te voldoen.

 

Eiken vloeren zijn stabiele vloeren, waardoor het veel voor een parketvloer gebruikt wordt. In dit geval betreft het een visgraat vloer die als tapis systeem gelegd is.

 

De verouderde tapis gelegde parketvloeren zijn al in de Nederlandse fabriek van T&G-wood gerookt en afgeolied, vandaar dat u spijker gaatjes in het zicht krijgt. Haard & Vloer zal na het leggen van de parketvloer deze verouderde visgraat nog wel een keer napoetsen. Tapis gelegd houdt in dat er eerst een ondervloer (meestal mozaïek of spaanplaat) wordt gemonteerd en daarop wordt de eiken visgraat vloer geplaatst.

 

Dit is een traditioneel leg systeem en kent weinig werking, omdat het uit verschillende lagen wordt opgebouwd. Van de “vaste” vloeren is dit het systeem dat het minst last heeft van holle plekken in de vloer. Deze holle plekken kun je krijgen, wanneer de ondervloer niet geheel vlak is.

Zie ook de andere visgraat parketvloeren!

Eiken Visgraat Parket vloer 2x gerookt 9x45cm geolied en verouderd

Technische informatie

Legmethode Vast
Type Visgraat Parket
Merk T&G-wood
Stijl Verouderd en geolied
Uitstraling Patroon
Materiaal Verouderd Eiken 2x gerookt en geolied
Dikte 6mm tapis
Breedte 9 x 45cm
Ondervloer 8 of 12mm (meerdere varianten mogelijk)
Onderhoud Onderhoudsarm
Fabrieksgarantie 3 jaar CBW
Andere producten