Quickstep Largo LPU 1285 Eik Wit LHD Laminaat vloer
€ 36,25 p/m²

Dit is de Quickstep Largo Laminaat vloer LPU 1285 Eik Wit LHD. Haard & Vloer kan de Laminaat vloeren van Quickstep ook voor u leggen. Het maakt voor Haard & Vloer niet uit of u in Apeldoorn, Breukelen, Groningen, Haarlem of Heerenveen woont. Wij komen graag de vloer bij u leggen in heel Nederland. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken, om de Quickstep laminaat vloeren te bekijken bij u thuis.

 

Het Quickstep Largo gamma speelt in op de laatste trend bij consumenten naar lange en brede planken, zoals de naam van het gamma reeds doet vermoeden. Deze lengte-breedte verhouding resulteert in een heel elegante vloer. Ook in kleine ruimtes komt door deze lengte-breedte verhouding de Quick Step Largo vloer perfect tot zijn recht.

 

Net zoals bij een echte houten behandelde vloer elke plank een andere kleurtint krijgt, probeert Quick Step ook zoveel mogelijk variatie in zijn decoren te brengen. Dankzij een nieuwe gepatenteerde productietechniek is Quick Step erin geslaagd om maar liefst 60 verschillende plankvariaties per decor te verkrijgen. Daarnaast is Quick Step erin geslaagd om geen decorherhaling te krijgen op èèn paneel. Dit zorgt ervoor dat het Quick Step Largo gamma minder onnatuurlijk en eentonig overkomt in vergelijking met gelijkwaardige producten in de markt. Het Quick Step Largo gamma bevat enkel die decoren die op groot formaat een schitterend effect op uw ruimte hebben. Afhankelijk van het karakter van de plank en het type interieur waarin dat decor thuishoort heeft elk decor een unieke oppervlaktestructuur en unieke randafwerking gekregen.

Bekijk ook de andere Largo Laminaat Vloeren.

 

 De Quickstep Largo laminaat is gebruiksklasse 23 | 32 en in 13 kleuren leverbaar.

 

Quickstep Largo LPU 1285 Eik Wit LHD Laminaat vloer

Technische informatie

Legmethode Zwevend
Type Laminaat
Merk Quickstep
Stijl Voelbare structuur
Uitstraling Plank met vellingkant rondom
Materiaal Bovenlaag van speciaal geharst decorpapier
Opbouw zware kwaliteit, klasse 23/32
Dikte 9,5mm
Breedte 20,5cm
Ondervloer 2 t/m 12mm
Onderhoud Onderhoudsarm
Fabrieksgarantie 25 jaar en 5 jaar bij Projecten
Andere producten