Weltevree Outdooroven
april.19
Weltevree Outdooroven

Weltevree Outdooroven buitenhaard, houtkachel, barbecue. De tuinhaard bij uitstek. De buitenhaard waarmee u kunt BBQ-en, pizza’s bakken en allerlei gerechten klaar kunt maken. In een warme sfeer.

 

De Outdooroven is een houtgestookt kooktoestel en buitenhaard. De geperforeerde bodemplaat geeft extra luchttoevoer voor het vuur.  De Outdooroven heeft een afsluitbare oven voor bijvoorbeeld brood of een ovenschotel, en een speciale kooksteen om pizza’s op te bakken. De bovenkant van de Outdooroven is een kookplaat. De Outdooroven heeft een grilrek dat boven de gloeiende kooltjes kan hangen, waar je vlees, vis of groenten op kunt  grillen en roosteren.  De Outdooroven is gemaakt van Corten®  staal – een speciale staalsoort met een oxidelaag die het metaal beschermd tegen doorroesten.

 

Met de Outdooroven van Weltevree wordt koken en bakken een buitenactiviteit. We willen het buitenseizoen verlengen en het hele jaar door genieten van buiten eten en buiten leven. Het bijgeleverde Cookbook laat het plezier, de mogelijkheden en kwaliteiten van buiten koken met de Outdooroven zien.

Weltevree Outdooroven

Deel dit: